Produsul a fost adaugat in cos
Quantity
Total
Aveti 0 de produse in cos. Aveti 1 produs in cos.
Total produse
Total transport  To be determined
Total
Continua cumparaturie Plateste
IESIRE

Formular programare online

Completați toate câmpurile!

Bifează serviciile auto oferite de Safe Wheels pentru care dorești să faci programare:

Alege data:

Alege ora:

Nu mai avem intervale disponibile. Vă rugăm selectați altă dată.

Observații:

Ai nevoie de ajutor sau de detalii suplimentare? Sună la 0786.743.770

x
Cautare avansata
x

Disponibilitate

Stoc

Inele de centrare jante

Inelele de centrare sunt necesare atunci când diametrul interior al găurii centrale a jantei este mai mare decât diametrul butucului mașinii. Astfel că, aceste inele au rolul de a umple spațiul dintre cele două diametre, pentru a permite echilibrarea corectă a jantelor. De asemenea, acestea sunt niște dispozitive confecționate dintr-un plastic cu o rezistență sporită sau din metal, de regulă din aluminiu. Deși inele de centrare din aluminiu rezistă mai mult timp, cele mai des întâlnite sunt inele din material din plastic.

ȘTIAȚI CĂ producătorii de jante aftermarket lasă intenționat un diametru mai mare al centrului jantei pentru a permite montarea pe cât mai multe tipuri de autovehicule?

Cum alegeți inele de centrare ale jantelor?

Pentru a alege produsul potrivit pentru mașina dumneavoastră, este indicat să cumpărați inelele de centrare în funcție de mai multe particularități ale autoturismului. Mai înainte de toate, sfatul nostru este să țineți cont de marca, modelul și anul de fabricație ale autoturismului. Pentru o identificare mult mai eficientă puteți verifica dacă produsul ce urmează a fi achiziționat corespunde seriei de mașină sau codului VIN.

Astfel, trebuie să aveți în vedere:

 

Alege Safe Wheels pentru comenzi inele de centrare jante în Iași.